Politica de retur

Dreptul de retragere

Conform OUG nr. 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara sa fiti nevoit sa justificati decizia de retragere, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile calendaristice de la ziua in care dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intra in posesia fizica a produsului/produselor.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, dumneavoastra trebuie sa ne informati cu privire la decizia de retragere din contract. In acest scop puteti alege urmatoarea varianta:

  • efectuarea altei declaratii neechivoce in care va exprimati decizia de retragere din contract

Este important ca dumneavoastra sa ne comunicati cu privire la exercitarea dreptului de retragere inaintea expirarii perioadei de 14 zile calendaristice.

In plus fata de posibilitatile mentionate mai sus, va putem acorda optiunea de a completa si de a transmite in format electronic fie modelul de formular de retur, fie o declaratie neechivoca de orice alt tip. In aceste cazuri va vom comunica, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea primirii formularului de retur. 


Conditii retragere
Pentru a fi acceptata returnarea produsului/produselor:

  • sa ne anuntati in scris pe adresa de email (contact@rorifashion.ro) sau la numarul de telefon +4074656795 in termen de 14 zile de la ziua in care dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intra in posesia fizica a produsului/produselor
  • produsul/produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate
  • produsul/produsele produsele nu trebuie sa prezinte semne de purtare
  • produsul/produsele trebuie impachetate corespunzator pentru a nu se deteriora in timpul transportului
  • nu se accepta pentru returnare produsul/produsele confectionate dupa specificatiile (masurile) prezentate de dvs (altele decat cele standard - 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL) sau personalizate in mod clar (OUG 34/2014, art 16, lit c)
  • nu se accepta colete cu ramburs
 

Consecintele deciziei de retragere
La momentul la care ne informati cu privire la decizia de retragere va rugam sa ne specificati daca va doriti inlocuirea produsului returnat (de ex cu o alta marime/culoare) cu un altul disponibil pe site-ul nostru sau primirea contravalorii produsului returnat. In cazul in care doriti sa primiti contravaloarea produsului returnat, va vom rambursa suma incasata drept plata de la dumneavoastra, fara intarziere nejustificata si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati de decizia dumneavoastra de retragere. Va vom rambursa suma incasata folosind acceasi modalitate de plata ca si cea folosita de dumneavoastra pentru tranzactia initiala cu exceptia cazului in care dumneavoastra ati fost de acord cu o alta modalitate de plata. Conform OUG 34/2014, art 13, lit 4, putem amana rambursarea pana la data receptionarii produsului/produselor care au fost obiectul vanzarii.

Dumneavoastra trebuie sa returnati produsul/produsele in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat decizia de retragere, cu mentiunea ca returnarea produsului/produselor se va face la adresa specificata de noi in cadrul confirmarii primirii formularului de retur din partea dumneavoastra. Termenul este considerat respectat daca produsul/produsele sunt trimise inapoi la noi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produsului/produselor. Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produsului/produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produsului/produselor.