Metode de plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.rorifashion.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:


Prin card bancar online


Pentru platile cu cardul bancar, Rorifashion.ro utilizeaza solutia eCommerce Stripe.
 

 

  Ramburs (cash) la livrarea coletului

  Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de client.

  Exceptii:

  • Aceasta optiune de ramburs nu este disponibila pentru comenzile ce includ produse confectionate dupa specificatiile (masurile) prezentate de client (altele decat cele standard mentionate pe website) sau personalizate in mod clar, in acest caz fiind disponibile plata online cu cardul bancar.
  • Aceasta optiune de ramburs nu este disponibila pentru comenzile expediate in afara Romaniei, in acest caz fiind disponibila plata online cu cardul bancar.

  In rate, prin TBI PAY

  Poti alege sa platesti in rate prin intermediul partenerului nostru TBI Bank. Astfel, la alegerea metodei de plata TBI PAY, dupa ce apesi pe "Finalizeaza comanda" vei fi redirectionat spre platforma partenerilor de la TBI Bank pentru a finaliza procesul de plata in rate. Daca in cosul tau de cumparaturi ai valoarea de pana la 1000 RON, atunci poti plati in 4 rate egale, fara dobanda. In schimb, daca cosul tau insumeaza peste valoarea de 1000 RON, atunci poti plati de la 6 pana la 60 de rate. Mai multe detalii poti afla pe site-ul partenerilor de la TBI Bank.