Povestea brandului RORI FASHION

Buna draga mea!

Numele meu este Ruxandra si aceasta este povestea mea:

Dupa ani de zile in care am cumparat din mall sau online de pe diverse site-uri renumite haine cu eticheta "Made in China", "Made in Taiwan" sau "Made in Bangladesh" am realizat ca tot ce purtam noi femeile din Romania nu este fabricat la noi in tara, ci undeva in Asia in cine stie ce fabrici. Aceasta revelatie mi-a dat curajul sa cred ca pot reusi sa ofer femeilor din Romania haine de calitate fabricate cu drag chiar aici la noi. Astfel, desi am intampinat multe obstacole si dupa cum iti imaginezi, concurenta cu hainele fabricate in Asia si comercializate pe marile site-uri fashion de la noi a fost acerba intrucat costurile lor de productie (cat si calitatea produselor) erau clar sub nivelul celor din Romania, alaturi de o echipa profesionista ce intre timp mi-au devenit chiar prieteni am lansat brandul de haine de dama Rori Fashion, un business in care pun mult suflet si tot efortul meu zilnic.

Promisiunea mea catre tine este sa iti ofer tinute vestimentare croite impecabil si realizate din materiale de cea mai buna calitate pe care le aleg personal, tinute ce au modele unice pe piata din Romania intrucat sunt gandite exclusiv de mine. De asemenea, te asigur ca nicio tinuta vestimentara nu va fi trimisa catre tine inainte sa o verific personal si sa validez ca respecta nivelul inalt de calitate promis. Totodata, avand avantajul fabricarii produselor in Romania, sunt deschisa la mici ajustari pentru ca tinuta sa te puna si mai mult in valoare, precum ajustarea lungimii acesteia in functie de inaltimea ta. Imi place sa cred ca sunt o fire empatica, astfel imi doresc sa dezvolt o relatie autentica cu tine si nu doar una tranzactionala, motiv pentru care ma poti gasi direct la telefon oricand ai o intrebare. Numarul meu de telefon este urmatorul: 0784656795.

Iti multumesc sincer ca esti aici si te asigur ca atat eu, cat si echipa mea vom face tot ce tine de noi pentru ca tu sa te bucuri de fiecare tinuta vestimentara achizitionata.

Cu drag,
Ruxandra

P.S.: Iti lansez o provocare: etichetele hainelor tale preferate ce tari au mentionate pe ele? M-as bucura mult ca pe acestea sa scrie mare "MADE IN ROMANIA"!